Υπολογιστής δανείου
  • 90000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Αντώνης Σκουλίδης
    Αντώνης
    Σκουλίδης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Εθνικής Επαναστάσεως 10 66100

    Κέντρο, Δράμα

    Τηλέφωνο: 25210 35110

    Email: info@bee-value.gr Ονομάζομαι Αντώνης Σκουλίδης και έχω σπουδάσει Βιολογία στο ΑΠΘ. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Δράμας και επί τρεις δεκαετίες ασχολήθηκα ενεργά με τον χώρο του λιανικού εμπορίου. Ταυτόχρονα, κατείχα κεντρική θέση στον επαγγελματικό συνδικαλισμό της Δράμας, με αποκορύφωμα την 12ετή θητεία μου ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας. Το 2019 αποφάσισα να αλλάξω κατεύθυνση στην επαγγελματική...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Value
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 112 τ.μ.
    Δράμα (Ν. Δράμας)
    • 112 τ.μ.
    • Δωμάτια 3
    • Μπάνια 1
    • 2ος
    120000 1071/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 361001-340

    Πωλείται διαμέρισμα 112,5 τ.μ (μικτά) και 90,5 τ.μ.(καθαρά) στο κέντρο της Δράμας.

    Βρίσκεται στο 2ο όροφο εξαιρετικής οικοδομής του 2007.

    Αποτελείται από:

    -ΣΑΛΟΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ

    -ΤΡΙΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

    -ΜΠΑΝΙΟ

    -ΒΕΡΑΝΤΕΣ

    -ΑΠΟΘΗΚΗ 8,5 Τ.Μ. (ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ)

    Τα κουφώματα είναι συνθετικά διπλής υάλωσης.

    Το διαμέρισμα δεν είναι αποπερατώμένο και δίνεται στις 120000 ευρώ.

    Υπάρχει η δυνατότητα να παραδοθεί πλήρως αποπερατωμένο με τη χρήση σύγχρονων και ιδιαίτερης αισθητικής υλικών και την αξία του να ανέρχεται στις 135000 ευρώ.

    Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης μόλις 8 λεπτά από την πλατεία και σε περιοχή με σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, φούρνους, μανάβικα κλπ.

    Bee Value real estate.

    Εάν θέλετε να λαμβάνετε άμεσα πληροφορίες για νέες ευκαιρίες ακινήτων στείλετε το αίτημά σας στο mail η επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το ταχύτερο δυνατόν το ακίνητο που αναζητάτε.

    Η εταιρεία λειτουργεί στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού εξασφαλίζοντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών πάντα σύμφωνα με ισχύουσα νομοθεσία.

    Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

     

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Άλλο
    Ενεργειακή Κλάση: Εξαιρείται
    Έτος Κατασκευής: 2007
    Αποθήκη
    Ασανσέρ
    Βεράντες
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Value