Υπολογιστής δανείου
  • 345000.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Ιωάννα
    Μήτσια

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Ναυαρίνου 28 551 31

    Καλαμαριά-Καραμπουρνάκι, Θεσσαλονίκη

    Τηλέφωνο: 2310 455 111

    Email: info@bee-prime.gr

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Prime
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα πολλών επιπέδων 156 τ.μ.
    Κέντρο (Θέρμη)
    • 156 τ.μ.
    • Δωμάτια 3
    • Μπάνια 2
    • 2ος
    • WC 0
    460000 2948/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 321155-446

     ΠΩΛΕΊΤΑΙ από την Bee real estate υψηλής αισθητικής διαμέρισμα στην περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Από καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των κατασκευών που δημιουργεί μοναδικά και υψηλής αισθητικής ακίνητα, πωλείται διαμέρισμα 156τμ. 2ου και 3ου ορόφου με δώμα και αποκλειστικής χρήσης roof garden σε συγκρότημα οικοδομών.

    Το ακίνητο αναπτύσσεται σε: Τρία (3) υπνοδωμάτια με ντουλάπες, δύο(2) μπάνια, ένα(1)WC, μία(1) μεγάλη σαλοτραπεζαρία, μία(1) κουζίνα .

    Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε τα δύο δωμάτια και την κουζίνα τα δύο μπάνια και μια αποθήκη και στο δώμα των 12τμ. το τρίτο και μεγάλο υπνοδωμάτιο με δικό του λουτρό και κήπο (roof garden) τουλάχιστον 70τμ με πιστοποιημένο σύστημα φύτευσης και τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος.

     

    Διαθέτει επιπλέον: Ενδοδαπέδια θέρμανση που επιτυγχάνεται με ατομικό λέβητα αερίου, πατώματα που τοποθετούνται σε συνεννόηση και έπειτα από επιλογή του εν δυνάμει ιδιοκτήτη (ξύλο-γρανιτοπλακάκι),κέλυφος θερμοπρόσοψης, θερμοδιακοπτώμενα-ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου βαρέου τύπου σε μεγάλα ανοίγματα για άπλετο φώς στον χώρο με ηλεκτρικά στόρια και σήτες. Ηλιακό, προεγκατάσταση συναγερμού, AC και δορυφορικής, θυροτηλεόραση, ανελκυστήρα στην οικοδομή με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ,  δύο χώρους στάθμευσης, αποθήκη, κοινόχρηστους κήπους. Μοναδικό ακίνητο, με θέα ανοιχτωσιά, απέναντι από χώρο πρασίνου.

    Για όποια πληροφορία καλέστε στο γραφείο. Για την υπόδειξη του ακινήτου απαραίτητη είναι η προσκόμιση του Αριθμού Δελτίου Ταυτότητας (Α.Δ.Τ.) και ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.).

    Διαμέρισμα πολλών επιπέδων
    Επίπεδα: 2
    Θέρμανση: Αυτόνομη αέριο
    Ενεργειακή Κλάση: Α+
    Έτος Κατασκευής: 2022
    Έτος Ανακαίνισης: 2023
    Ρετιρέ
    Αποθήκη
    Πόρτα Ασφαλείας
    Συναγερμός
    Ασανσέρ
    Ηλιακός Θερμ/νας
    Χώρος Στάθμευσης
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Ενδοδαπέδια Θέρμανση
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Συνεργάτης
    Ιωάννα Μήτσια
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Prime