Υπολογιστής δανείου
  • 88500.0 €
  • 4.60%
  • Μηνιαία δόση
    583€
    Σε συνεργασία με
    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    Από σήμερα μπορείτε να αποκτήσετε στεγαστικό δάνειο με σταθερό επιτόκιο για πάντα. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να χτίσετε, να αγοράσετε, να ανακαινίσετε ή να επισκευάσετε το σπίτι σας, υπολογίζοντας με ακρίβεια τα οικονομικά σας για όλη διάρκεια του δανείου. Ένας σύμβουλός μας είναι δίπλα σας από την αρχή και σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

    Η Bee real estate, έχοντας στο δυναμικό της εξουσιοδοτημένους συνεργάτες και γνωρίζοντας τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, σε συνεργασία με την Eurobank προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε στεγαστική ανάγκη, που διαμορφώνονται με βάση τα δικά σας οικονομικά δεδομένα.

    Οι καλύτερες χρηματοδοτικές λύσεις για το σπίτι σας θεμελιώνονται εδώ.

    * Το αποτέλεσμα του υπολογισμού της δόσης είναι ενδεικτικό και μη δεσμευτικό. Στον υπολογισμό της δόσης συμπεριλαμβάνεται εισφορά 0,12% του Ν.128/75. Για να λάβετε δεσμευτική προσφορά μας παρακαλείσθε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε Κατάστημα μας.
    Ανδρέας  Δογκάκης
    Ανδρέας
    Δογκάκης

    Στοιχεία Διεύθυνσης:
    Κ.Καρτάλη 1 382 21

    Βόλος, Βόλος

    Τηλέφωνο: 24210 78205

    Email: info@bee-iolkos.gr Ονομάζομαι Ανδρέας Νικ. Δογκάκης, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Κατοικώ στην πόλη του Βόλου από το 1983, σπούδασα Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ενώ παράλληλα ολοκληρώνω τις Μεταπτυχιακές μου σπουδές πάνω στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής στο ΕΑΠ. Αποτελώ την τρίτη γενιά στον κατασκευαστικό κλάδο, έχοντας μακρά πορεία και επιτυχή παρουσία στον τομέα ...

    Γνωρίστε περισσότερα

    Bee Iolkos
    Επικοινωνία
  • Διαμέρισμα 83 τ.μ.
    Νέα Ιωνία (Νέα Ιωνία Βόλου)
    • 83 τ.μ.
    • Δωμάτια 2
    • Μπάνια 1
    • 1ος
    • WC 1
    118000 1421/τ.μ.
    Κωδ. Ακινήτου: 261001-272

    Διατίθεται προς Πώληση, ανεξάρτητο διαμέρισμα 83 τ.μ. 1ου ορόφου διώροφης οικοδομής, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας Βόλου. Το διαμέρισμα είναι πλήρως ανακαινισμένο το 2013 είναι φωτεινό, διαμπερές, και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Αποτελείται από σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με απορροφητήρα, πλυντήριο πιάτων και εντοιχιζόμενη κουζίνα, χωλ, δύο υπνοδωμάτια με τρίφυλλες ντουλάπες, μπάνιο και δύο μεγάλα μπαλκόνια με τέντες (το ένα πρόσοψης και το άλλο έχει θέα στο ποταμό Κραυσίδωνα). Επίσης διαθέτει μεγάλη ταράτσα με θέα και ένα μικρό δώμα με κουζίνα και wc. Η θέρμανση πραγματοποιείται με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου. Ακόμη, έχει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες και τα δάπεδα είναι από πλακάκι. Επίσης υπάρχει ένα κλιματιστικό στο χώρο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε καλή, ήσυχη και ασφαλή περιοχή, είναι κοντά σε κεντρική αγορά, εξυπηρετείται από αστικές συγκοινωνίες και είναι ιδανικό για μια οικογένεια. Για περισσότερες πληροφορίες, ή ραντεβού για την υπόδειξη του ακινήτου, επικοινωνήστε μαζί μας!



    Υπεύθυνη Μεσίτρια Γιαγια Ευρυδίκη

    Bee Iolkos Real Estate

    Αγοραπωλησίες, Ενοικιάσεις, Εκτιμήσεις Ακινήτων.

     

    Κ. Καρτάλη 1 & Ιάσονος (1ος όροφος), (πάνω από την τράπεζα Πειραιώς), Βόλος

    Τηλέφωνα:24210.78.205

    Ώρες Επικοινωνίας:10.00-14.00 & 18.00-21.00

    E-mail: info@bee-iolkos.gr

     

     

    Διαμέρισμα
    Επίπεδα: 1
    Θέρμανση: Αυτόνομη αέριο
    Ενεργειακή Κλάση: Β
    Έτος Κατασκευής: 1996
    Έτος Ανακαίνισης: 2013
    Αποθήκη
    Βεράντες
    Κλιματισμός
    Τζάκι
    Διαμπερές
    Επενδυτικό
    Οροφοδιαμέρισμα
    Πρόσοψης
    Εσωτερική Σκάλα
    Επιτ/νται Κατοικίδια
    Νυχτερινό Ρεύμα
    Συνεργαζόμενο Γραφείο:
    Bee Iolkos